top of page

Good to know

IMG_0952.jpeg

Let me surprise you!

Ben jij geen fan van shoppen? Voelt het elke keer als een zware opdracht als de kleren van je kinderen weer te klein zijn?

Vraag je je soms af hoe andere mama's en papa's aan die leuke outfits en combinaties komen. Want voor jou lijkt het wel 'rocket sience' om tot zo'n resultaat te komen.

Misschien is de verrassingsbox van Pré Lavé dan wel de ideale oplossing voor jou!

Jij vertelt me wat je nodig hebt, wat je mooi vindt of juist niet mlmooi vindt. Of je geeft me carte blanche (hoe leuk zou dat zijn). Ik stel voor jou een mooi pakketje samen met alles xat jij nodig hebt (afhankelijk van het aanbod in de winkel). Jij moet het enkel komen ophalen en jezelf laten verrassen!

Zo'n verrassingsbox kan trouwens ook een super leuk en origineel cadeautje zijn!

CF918AEC-EF4C-4549-9316-32F1EBBB7016.jpg

 Op 22/08/2022 start de inname van herfst -en winterkledij. Steeds na het maken van een afspraak.

Check de voorwaarden bij 'werking'.

Zie je op instagram of facebook een kledingstuk verschijnen dat je leuk vindt? En wil je zeker zijn dat iemand anders je niet voor is? Dat kan!

Je kan een kledingstuk reserveren. Stuur een berichtje en ik hou het 5 (werk)dagen voor je aan de kant. Zo lang heb je de tijd om het te komen ophalen. Lukt het je niet om langs te komen, kan het ook verzonden worden. De verzendkosten komen er dan nog bij. Betaling gebeurt via overschrijving.

IMG_0951.jpeg
Kids Clothes
bottom of page